Voor bedrijven


In het bedrijfsleven geef ik leiderschapstrainingen en ben ik actief als supervisor, onder andere voor VistaNova, school voor loopbaan & leiderschap en voor SchoolvoorCoaching, marktleider in Nederland voor coachopleidingen. Mijn voornaamste kwaliteit is dat ik een verfrissende kijk geef op vastgeroeste patronen. Patronen die je veelal in het hoofd houden in plaats van in het hart, het gevoel.

Heel wat mensen actief in het bedrijfsleven bevinden zich nog in een 'mentaal veld', waarin problemen oplossen nog aanvoelt als hard werken. Mentaal begrijp je wat er aan de hand is, maar je slaagt er niet in daadwerkelijk wat te veranderen. Dit komt omdat de thematiek veelal alleen via 'oplossingsgericht denken' benaderd wordt zonder naar de onderliggende gevoelens en energie te kijken. En dan blijft het thema hardnekkig voortbestaan. Het is echt belangrijk je ervan bewust te worden dat het grootste gedeelte van de interpersoonlijke communicatie tussen mensen plaatsvindt tussen onze energievelden. Die zijn weliswaar onzichtbaar maar bepalen heel veel van onze reacties. En daar zit dus ook meteen de sleutel tot nieuwe oplossingen.

Mijn bijdrage bestaat er in om mensen in een gesprek of training op praktische wijze dieper in contact te laten komen met hun eigen energie en tegelijkertijd een stuk duiding te bieden van wat er gebeurt.
Pas wanneer je verbinding voelt met je eigen complete energievelden kunnen inzichten die je nodig hebt om een stap verder te komen in om het even welke situatie, zowel thuis als op het werk vanzelf komen.

Het is mijn bron van inspiratie als trainer en coach om mensen dichter bij zichzelf te brengen zodat ze hun leven meer gaan leven vanuit hun hoogste potentie. Dat is een staat van integriteit, liefde en compassie voor jezelf en anderen, een kracht ook van waaruit jouw unieke weg in het leven zich spontaan en moeiteloos tot uitdrukking brengt. Een belangrijke stap is je te durven overgeven aan je eigen diepe gevoelens en innerlijk weten. Vaak betekent dit dat je uit je comfortzone stapt. Ik heb in mijn eigen carrière gemerkt dat het enorm krachtig is om te investeren in je intuïtie en introspectie, zodat je steeds meer bewustzijn over je eigen energie in je dagelijks leven en werk verkrijgt.Contacteer ons voor meer informatie.

In mijn leiderschapstraining Werkplaats Vitaal Leiderschap werk ik met ervaren directeuren, managers en coaches. Voor velen is het thema bewustzijn in combinatie met leiderschap nieuw. Gideon is in staat om hen binnen een dagdeel op speelse wijze te laten ontdekken hoe ze met hun energie en hun grenzen omgaan. Voor velen een lichte schok…men doet interessante ontdekkingen en begrijpt ineens waarom men zo moe wordt op het werk of dat grenzen onvoldoende worden gesteld. Na afloop van de supervisie is men unaniem tevreden over de grote vooruitgang die is geboekt. Gideon is sinds 2011 verbonden aan de Werkplaats als supervisor en gastdocent.

Ans Tros directeur VistaNova BV en SchoolvoorCoaching BV

Ik leerde Gideon kennen tijdens mijn opleiding bij Vista Nova als coach. Deze opleiding staat in het teken van het nieuwe tijds leidinggeven. Gideon heeft mij inzicht verschaft in hoe 'ik' leiding neem. Dit is niet zozeer geënd op wie ik ben, want daar was ik in al die voorafgaande jaren als adviseur, manager en nu als ondernemer van Flowmii aardig in getraind geraakt. Neen, je leert bewust omgaan met jouw omgeving en wat die met je doet. Daarin spelen energievelden een enorme invloed, meer dan ik verwacht had. Hij geeft inzicht in een andere dimensie, die wij als mens van nature uit bezitten. Door jezelf te trainen in het gebruik maken van al je menselijke zintuigen, waaronder gevoel oftewel intuïtie, haal je meer signalen uit de directe omgeving waardoor je adequater kan leiding nemen en geven. In mijn communicatie ben ik nu duidelijker en meer ingetuned, waardoor resultaten sneller worden bereikt.

Gideon is een geweldig en bijzonder mens. Door zijn rust en helderheid is hij in zijn waarnemend handelen zuiver. Hij schakelt snel en ook in combinatie met teams weet hij haarscherp te sturen naar de kern van het verhaal. Niet helemaal onbelangrijk: hij is een prettige persoonlijkheid die ruimte biedt en heeft hij ook de humor waardoor je soms ingewikkelde problematieken op een heel makkelijke manier kan eigen maken. Ik wens iedereen in zijn of haar leven een Gideon toe. Ik ben dankbaar dat ik hem als coach in mijn leven ben tegengekomen.

Michael Gijzenberg Founder Flowmii

© webwerk jocelis.be