Cursus intuïtieve ontwikkeling


Voor wie de drempel nog té groot is om zich meteen in te schrijven voor de opleiding Bewust Leven, kan de cursus Intuïtieve Ontwikkeling een mooie kennismaking zijn. We experimenteren met een aantal technieken die je kunnen helpen om je eigen energie te leren kennen. Je ontdekt hoe jij grenzen aangeeft. Je maakt een begin met het blootleggen van je eigen overtuigingen en projecties en met het herkennen van patronen die je overnam van je ouders, zodat je constructief met je verleden kan omgaan. Je zal ook ervaren dat je lichaam je signalen geeft en dat het belangrijk is om deze te gaan herkennen om ernaar te kunnen handelen. Ook het aspect loslaten komt aan bod.

Groeien is een dynamisch proces. En de mate waarin je verandert, heeft veel te maken met de openheid die je hebt en de bereidheid eigen verantwoordelijkheid te nemen. Maar net zoals je een zaadje zaait in je tuin en dat tijd en verzorging nodig heeft om te kunnen groeien, heb jij dat ook.

In deze cursus wordt duiding gegeven, en doen we praktische oefeningen en korte geleide meditaties.


Contacteer ons voor nieuwe data en locatie.

Ik voelde zoveel wat ik niet begreep. Ergens ervoer ik ook een groot tekort om alles wat op mijn pad kwam te kunnen plaatsen. In de cursus intuïtieve ontwikkeling vond ik voor mezelf veiligheid. Ik leerde een aantal basistechnieken om bij mezelf te komen en te blijven. Ik heb ook gemerkt rondom mij dat daar echt nood aan is. Ik geef ze mensen herhaaldelijk mee en als ik ze een tijdje later dan terugzie, zijn er toch wel enkelen die er iets mee deden.

Anita Eerdekens (gepensioneerd lerares)

© webwerk jocelis.be