8 september 2013


Gratis info-moment opleiding "bewust leven"
op 22 september 2013


Zondag 22 sept 10u (tot 11 à 11u30): gratis info-moment betreffende de opleiding 'bewust leven'. Het info-moment vindt plaats in de Spechtenstraat 8, 3582 Koersel. Graag op voorhand registreren via info@ikbenhelder.be of telefonisch op 0495/202739. Meer inhoudelijke en praktische info betreffende de opleiding vind je op de website onder cursussen.


3 september 2013


Mini-workshop "het kind in jezelf"
op 25 oktober 2013


Het leven mag leuk zijn. We mogen ervan genieten net als een kind dat speelt, geniet. Vaak hebben we ons echter een hoop overtuigingen eigen gemaakt die we overerfden van ouders/opvoeders. Dat doen we bewust maar vaker nog onbewust. We worden die overtuigingen. Maar hoe anders zou je leven zijn als je ervoor kiest andere dingen te gaan geloven over jezelf, over je medemens, over de wereld?

In deze mini-workshop maken we contact met het 'pure' kind in onszelf aan de hand van enkele simpele oefeningen waaronder een korte meditatie. De intentie is dat éénieder een stukje blijer naar huis gaat, een stukje meer zichzelf.

Vanessa Luyten-Stijns is mede-oprichter en lesgever van 'ik ben helder'. "De opleidingen, workshops en consulten die we aanbieden, vertrekken vanuit een diep vertrouwen dat jij het waard bent om blij, vitaal en stralend door het leven te gaan." Vanessa is tevens één van de lesgevers van Puck, plezante school voor persoonlijke groei.

Meer info vind je op www.ikbenhelder.be en www.puckschool.be

Datum: vrijdag 25 oktober 10u30 Standaard Boekhandel Hasselt

© webwerk jocelis.be