Easy coaching


Deze gevoelsmatige begeleiding is gericht op het verwerven van meer inzicht in jezelf en vooral ook op het verbinding maken met je eigen puurheid. Want van daaruit kan je creëren wat echt bij je past.


Je zit met bepaalde issues waar je graag antwoorden, oplossingen voor wil. Alleen voel je niet de behoefte om dit mentaal op te lossen. Maar je staat er daarentegen voor open om de inzichten die je nodig hebt op een creatieve, speelse en gevoelsmatige manier naar je toe te laten komen. Dit mag makkelijk gaan en hoeft geen strijd te zijn. Je hebt ‘nu’ steeds de keuze om verandering aan te brengen in je leven, al denk je misschien van niet. Je weet alleen nog niet hoe. Door echt verbinding te maken met jezelf, te luisteren naar de taal van het hart is verandering dichterbij dan je denkt.


Tijdens een easy coaching sessie word je aan de hand van je eigen vraagstelling oftewel een thema dat je zelf aanbrengt, gevoelsmatig begeleid. Groeien kan best fijn zijn!


Praktisch
Duur: 60 minuten
Kostprijs: 65 euro (voor 1 uur)
Locatie: De Boerderie
Contact: 0495/202739


De therapeut
Vanessa Luyten is getraind om vanuit het gevoel en de intuïtie te werken. Door het denken los te laten, kan er ware magie ontstaan die je leven verandert in de positieve zin.
Kind-ouderbegeleiding


Voor kinderen en hun ouders die eventjes wat hulp nodig hebben... Als ouder hoef je echt niet alles te weten. Je eigen kind staat vaak te dicht bij je zodat je niet zien kan wat er werkelijk speelt.


Soms gebeurt het dat je het als ouder even niet meer weet. Je kind heeft het ergens moeilijk mee of vertoont een bepaald gedrag. De oplossingen die je als ouder aanreikt, lijken niet te werken. Het is precies alsof jullie een andere taal spreken. Je kind lijkt ook niet te passen in het standaardplaatje dat je zelf voor ogen had of dat maatschappelijk verwacht wordt. Tijdens een kind-ouderbegeleiding krijgen jullie bepaalde gevoelsmatige handvaten aangereikt die perspectief kunnen bieden. Er gebeurt ‘iets’, wat je vaak met je denken niet kan bevatten. Het is aan te raden dat één van de ouders participeert. Dit is weliswaar geen must. Wat dit laatste wél kan bieden, is dat je elkaar echt gaat zien vanuit het hart en elkaar op een dieper niveau leert kennen. De controle loslaten en toch verbinding behouden!


Praktisch
Duur: 60 minuten
Kostprijs: 65 euro (voor 1 uur)
Locatie: De Boerderie
Contact: 0495/202739


De therapeut
Het op een speelse manier kind en ouder met elkaar en zichzelf in contact brengen is een grote passie van Vanessa Luyten. Als moeder van twee sensitieve kinderen weet ze maar al te goed dat het niet altijd evident is om elkaar te begrijpen. De enige manier die écht werkt, is via het hart...© webwerk jocelis.be